top of page
IMG_2955 - kopie.JPG
IMG_4049.JPG

Poppen, gemaakt om mee te spelen

 

Al sinds 1992 heeft Dita Blom les gegeven in het maken van Zonnekindpoppen: speelpoppen gemaakt van katoenen tricot en gevuld met schapenwol. De schapenwol neemt de geur van het kind aan, is warm en zacht, waardoor het kind een bijzondere band ontwikkelt met zijn/haar pop.

Tegenwoordig maken we een iets modernere variant van de vertrouwde zonnekindpop. Maar nog steeds gemaakt van natuurlijk materialen. Een duurzame en verantwoorde pop, maar bovenal een hele leuke, lieve pop.

 
Poppencursus

Maak je eigen zonnekindpop nieuwe stijl. Nieuwe materialen (bv voor de haren) en een wat meer uitgewerkt geheel (geborduurde ogen en mond, knieën en ellebogen bijvoorbeeld) geeft dit popje een modernere uitstraling. Maar het heeft nog dezelfde "knuffelwaarde".  En als de basis klaar is, kun je je helemaal uitleven op de kleertjes. 

Er is een patronenmap met basismodellen.

Webwinkel

In de webwinkel is ook de poppenwebwinkel opgenomen,  met materialen, kledingsetjes (met patroon) 

en patroonboeken. 

Materialen: poppentricot, ondertricot, vulwol, naalden, garens, haartjeswol, wangenrood etc.

Ook zijn er kant-en-klare poppen en kleertjes te koop.

Kant-en-klare pop

Heb je geen tijd, geen zin of heb je twee linker handwerkhanden, dan kun je onze poppen nieuwe stijl ook kant-en-klaar kopen onder de naam Dibies.

In het atelier zitten altijd wel een paar poppen voor de verkoop. Maar natuurlijk maken we ook graag een pop speciaal voor jou, met eigen keuze aan huidskleur, haartjes en  kledingsetje. Voorbeelden zijn aanwezig.

Kant-en-klare poppen en kleertjes vind je ook in de webwinkel 

_Y9A1089c copy - kopie.jpg
bottom of page